airbnb host amsterdam

jouw huis
verantwoord verhuurd

~

Verantwoord

Jouw gasten worden zorgvuldig geselecteerd en in overeenstemming met jou. Via Airbnb ben je verzekerd mocht er toch iets gebeuren.

De beste prijs

Door onze prijs optimalisatiesoftware met slimme algoritmes kun jij tot wel 40% meer verdienen met 2BNB dan wanneer je zelf je woning verhuurd.

Linnen service

Wij gebruiken voor jouw gasten ons eigen beddengoed, theedoeken en handdoeken zodat we die van jou in de kast kunnen blijven liggen.

Aanspreekpunt

Wij staan altijd klaar voor jouw gasten 24/7. Ook zijn wij natuurlijk altijd bereikbaar voor jou en jouw buren.

Sleutelservice

Wij staan klaar om jouw gasten te verwelkomen en zorgen ervoor dat zij de sleutels krijgen. Niet meer vragen aan vrienden of familie, wij regelen alles.

Schoonmaak

Wij zorgen ervoor dat jij weer thuiskomt in een geheel schoon huis na je vakantie. Geen sporen meer van je gasten, alleen op je bankrekening.

onze host service uitgelegd

01

We komen kennismaken

Graag komen wij langs bij jou in Amsterdam om kennis te maken! Wij bekijken samen jouw woningen, bespreken jouw wensen en stellen een profiel op voor jouw ideale gast. Onze Airbnb Service staat bekend voor onze persoonlijke en verantwoorde aanpak!

Airbnb host Amsterdam
Airbnb Host

02

Je woning op Airbnb

Wij gaan nu aan de slag om jouw woning aan te bieden op Airbnb. Hiervoor zorgen we voor professionele foto’s en een aantrekkelijke advertentietekst. Wij screenen en selecteren de gasten aan de hand van de criteria die wij met jou hebben opgesteld. Wij maken afspraken met jouw gasten over aankomst en check-out.

03

Jij gaat op vakantie

Nu kun je helemaal zorgeloos op vakantie! Tijdens je vakantie zijn wij jouw Airbnb Host en regelen de schoonmaak, de sleutelservice en staan wij klaar voor jouw gasten, voor jou en voor jouw buren. Bij thuiskomst zorgen wij dat jouw woning er weer net zo mooi bijstaat als toen je vertrok. Relaxt op vakantie en tegelijkertijd geld verdienen!

Amsterdam Airbnb host

aan de slag!

Meld je nu aan voor een vrijblijvend kennismakinggesprek over onze Airbnb service