Airbnb service Ouderkerk

Verantwoord verhuren
in ouderkerk aan de amstel

Wil jij tijdens je vakantie geld verdienen door je woning in Ouderkerk via Airbnb te verhuren? Bij het verhuren van je woning komt meer kijken dan je denkt! 2BNB is al drie jaar succesvol actief in het prachtige Ouderkerk. Wij regelen alles, van beddengoed tot schoonmaak, zodat jij ontspannen op vakantie kunt!

Geen zorgen

Wij selecteren in samenspraak met jou de gasten. En 2BNB altijd klaar voor jou, jouw gasten en jouw buren. 

~

Meer ontspannen

Wij regelen alles rondom de verhuur, van de advertentie tot het schoonmaken achteraf. Jij hoeft dus alleen maar op vakantie te gaan!

Meer verdienen

Dankzij onze prijs optimalisatiesoftware met slimme algoritmes verdien je tot wel 40% meer met 2BNB dan wanneer je zelf verhuurd.

opgemaakte bedden

gasten verwelkomt

verhuurde nachten

Airbnb manager service
Airbnb hosting tool
Airbnb manager Amsterdam
Booking.com vakantieverhuur

wat wij voor jou en jouw gasten doen

Adverteren

Wij komen bij jou thuis in Ouderkerk om kennis te maken. Daarna stellen wij een advertentie op en komt er een professionele fotograaf langs.

Linnengoed

Jouw linnengoed kan in de kast blijven; wij verzorgen het bedlinnen, de theedoeken en de handdoeken voor jouw gasten.

Schoonmaak

Wij zorgen ervoor dat jouw gasten bij een tip top huis aankomen. En  als jij thuiskomst dan is jouw huis ook weer spic en span voor jou!

24/7 bereikbaar

Wij zijn altijd bereikbaar voor jou en het aanspreekpunt voor jouw gasten en ook jouw buren.

Check-in

Wij verzorgen de sleutelservice met jouw gasten. Dan hoef je dat niet meer te vragen aan vrienden en familie of zelf te doen.

~

Betrouwbaar

Op basis van jouw wensen selecteren wij jouw gasten zorgvuldig. Via Airbnb ben je verzekerd mocht er toch iets gebeuren.

wat onze klanten zeggen

“Nu ik verhuur met 2BNB kan ik ontspannen op vakantie. Nu hoef ik nooit meer vrienden te vragen om mijn gasten te ontvangen.”

Angelique van Leur

“Elke keer is mijn huis weer ontzettend schoon en verdien ik een leuk zakcentje. Bedankt voor de snelle en goede service! tot de volgende vakantie.”

Peter de Beer

“Verhuur nu bijna een jaar mijn appartement via 2BNB. Ik doe de deur achter mij dicht als ik op vakantie ga en kom terug alsof er niks is gebeurd, alleen met een leuk zakcentje erbij!”

Viktor Blank

“Milan en Koen zijn goede gastheren, we hebben ons huis vol vertrouwen bij hen in beheer. Vlotte communicatie en afspraak=afspraak, zowel met huurders als verhuurder.

Monique van Dijk

aan de slag!

Meld je nu aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek voor onze Airbnb Service in Ouderkerk aan de Amstel!