airbnb service

wat wij doen
voor jou

Schoonmaak

Voor jouw gasten zorgen wij voor een tip top huis bij aankomst. En natuurlijk voor jou voor een brandschoon huis bij thuiskomst.

Linnenservice

Voor jouw gasten gebruiken wij ons eigen bedlinnen, theedoeken en handdoeken zodat we die van jou niet hoeven te gebruiken.

Prijsoptimalisatie

Dankzij onze prijs optimalisatiesoftware met slimme algoritmes verdien je tot wel 40% meer met 2BNB dan wanneer je zelf verhuurd.

Aanspreekpunt

Wij staan altijd klaar voor onze gasten wanneer iets is. Ook zijn wij altijd bereikbaar voor jouw buren.

Sleuteloverdracht

Wij zorgen ervoor dat jouw gasten de sleutels van jouw woning krijgen. Dat hoef je niet meer te vragen aan vrienden en familie of zelf te doen.

~

Betrouwbaar

Wij selecteren jouw gasten zorgvuldig en in overeenstemming met jou. Via Airbnb ben je verzekerd als er toch iets mocht gebeuren.

verhuren in drie stappen

01

We maken kennis

Om goed advies te kunnen geven komen wij bij je langs. We kijken naar jouw woning, bespreken waar we rekening mee moeten houden en stellen samen een profiel op van de gasten die jij wenst te ontvangen.

Airbnb service kennismaken
Airbnb service Amsterdam

02

Wij adverteren je woning

Wij gaan nu met onze Airbnb service aan de slag met het optimaal aanbieden van jouw woning. Hiervoor zorgen wij voor professionele fotografie en een goede advertentietekst. Wij zorgen voor vlekkeloze communicatie met jouw gasten en selecteren deze aan de hand van de criteria die wij samen gemaakt hebben.

03

Jij gaat op vakantie

Het enige wat jij nog hoeft te doen is je koffers te pakken en op het vliegtuig te stappen! Wij regelen tijdens je afwezigheid de verhuur: schoonmaak, de sleuteloverdracht en zijn een aanspreekpunt voor jouw gasten. Wanneer je terug komt zorgen wij ervoor dat je woning er net zo uitziet als toen je vetrok. Dat is lekker thuiskomen!

Amsterdam Airbnb service

aan de slag!

Meld je nu aan voor een vrijblijvend kennismakinggesprek over onze Airbnb service