airbnb sleutelservice

nooit meer
vrienden vragen

Meer dan een sleutelservice

“Even” de sleutels geven…

Je gaat op vakantie en je wilt tijdens die periode je huis verhuren om een flink bedrag bij te verdienen. Ideaal! Alleen arriveren je gasten pas het ’s avonds op Schiphol, terwijl jouw vlucht al om 12 uur is. Wat doe je dan?

Waarschijnlijk vraag je vrienden om de sleutel over te dragen. Grote kans dat dat “even” toch net iets langer duurt; de gasten komen wat later, korte rondleiding, ze hebben vragen… Voordat je het weet zijn je vrienden zo één tot twéé uur bezig. Voor een keertje is dat natuurlijk geen probleem. Maar wil je dat elke keer van ze vragen? En wat als er tijdens het verblijf iets is? Wie gaat er naar jouw gasten toe als de stroom is uitgevallen of als ze de sleutel zijn kwijtgeraakt?

Airbnb sleutelservice Amsterdam
Sleutelservice Airbnb

2BNB regelt het voor je

Vrienden moet je te vriend houden, 2BNB regelt de Airbnb verhuur voor je. Wij zijn een allround Airbnb verhuur bedrijf die er niet alleen voor zorgen dat de check-in van jouw gasten tot in de puntjes verzorgd wordt, maar wij doen ook het screenen, de schoonmaak en zijn 24/7 bereikbaar.

Duur? Dat valt wel mee. Natuurlijk zitten hier kosten aan verbonden, maar doordat wij werken met verhuur software kunnen wij de prijs van jouw woning optimaliseren zodat deze meer oplevert dan wanneer je hem zelf verhuurt. Bovendien wordt de woning na de verhuur door ons schoongemaakt zodat jij geen extra kosten of tijd kwijt bent aan de schoonmaak en heerlijk thuiskomt.

airbnb verhuur
van begin tot eind

1. Advertentie maken

Na onze kennismaking, maken wij voor jou de advertentie op Airbnb. Hiervoor gebruiken we professionele fotografie en onze prijsoptimalisatie software zorgt ervoor dat jij tot wel 40% meer verdient met 2BNB dan wanneer je zelf verhuurd.

2. Gasten selecteren

Als de advertentie online staat, dan komen de aanvragen binnen. Wij screenen de gasten voor jou en selecteren ze aan de hand samen opgestelde wensen. Bovendien doen wij alle communicatie met jouw gasten.

3. Sleuteloverdracht

Wij verzorgen de check-in van jouw gasten; we zorgen ervoor dat jouw gasten de sleutels van jouw woning krijgen en dat zij bekend zijn met de regels die in jouw huis gelden. Zijn jouw gasten vertraagd? Ook dan staan wij klaar voor ze!

4. Tijdens het verblijf

Voor, tijdens en na het verblijf staan wij klaar voor jouw gasten. Bovendien zijn wij ook dag en nacht bereikbaar voor jou en het aanspreekpunt voor jouw buren. Op die manier wordt jij niet gestoord tijdens jouw vakantie.

5. Schoonmaak

Voor jouw gasten zorgen wij voor een tip top huis bij aankomst. En na de check-out zorgen wij ervoor dat je huis weer wordt schoongemaakt. Op die manier kom je thuis in een heerlijk schoon huis en hoe je niet direct zelf weer aan de slag!

aan de slag!

Meld je nu aan voor een vrijblijvend kennismakinggesprek over onze Airbnb service